Uslovi korišćenja

Zabranjena je prodaja i služenje alkoholnih pića deci i maloletnicima

Deca i maloletna lica ne mogu koristiti ovaj sajt, niti poručivati Potpis proizvode. Upozoravamo kupce naših proizvoda na odgovornu upotrebu alkoholnih pića, ali i na to da je prekomerna upotreba alkoholnih pića štetna po zdravlje. Dejan Rajkovic PR zadržava pravo da odbije isporuku proizvoda, ukine nalog ili otkaže porudžbinu, ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi kupovine.

Povraćaj proizvoda

U skladu sa zakonom Kupac ima pravo do odustane od ugovora o kupoprodaji proizvoda kupljenih preko online prodavnice bez obrazloženja u roku od 14 dana od dana prijema proizvoda. Ukoliko Kupac želi odustati od ugovora o kupoprodaji proizvoda, koji je zaključen preko potpis online prodavnice, to može učiniti popunjavanjem i slanjem obrasca za odustanak od ugovora, a koji dobijate i uz kupljene proizvode. Neophodno je poslati popunjen obrazac, zajedno sa neoštećenim i nekorišćenim proizvodom, na adresu Potpis destilerije Nova 17, br.11 Zuce – Beograd, Srbija.

Izjava o odustajanju od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana, kada je poslata Potpisu-u, pa se samim tim smatra blagovremenom, ukoliko je poslata u roku od 14 dana od dana prijema proizvoda.

U slučaju odustanka od ugovora Kupac snosi troškove vraćanja proizvoda i dužan je da u roku od 14 dana od dana odustajanja vrati kupljene proizvode.

Potpis destilerija je dužna da bez odlaganja izvrši povraćaj uplata sa vlastitog računa za vraćeni proizvod, uključujući i troškove isporuke, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema obrasca o odustanku od ugovora. Kupovinom proizvoda Kupac daje izričitu saglasnost da se povraćaj uplate izvrši na njegov tekući račun, koji će navesti u obrascu za odustanak od ugovora.

Napominjemo da je moguće odustati od kupovine proizvoda ukoliko su isti vraćeni u originalnoj ambalaži, nekorišćeni i neoštećeni, ispraćeni svim dodacima, propratnom dokumentacijom i originalnim računom.

Zamena proizvoda

Ukoliko Kupac želi zameniti proizvod nekim drugim, može to učiniti popunjavanjem obrasca. Neophodno je poslati popunjeni obrazac, zajedno sa neoštećenim i nekorišćenim proizvodom, na adresu Potpis destilerije. Troškove poštarine snosi Kupac.

Isporuka

Potpis u saradnji sa kurirskim službama vrši dostavu na celom području Republike Srbije. U cilju ostvarivanja kvalitetnije komunikacije između Kupca i Dostavljača, naši zaposleni ostavljaju podatak o broju telefona Kupca kurirskoj službi.

Dostava proizvoda se vrši do ulaza u stambeni objekat Kupca. Naručeni proizvodi pakuju se na način, koji će zaštiti proizvode tokom uobičajene manipulacije prilikom transporta.

Ako Kupac ne primi robu ili obaveštenje o isporuci, nakon što je poslata u očekivanom vremenu, Kupac ima pravo o tome obavestiti Prodavca, kako bi se preduzele sve neophodne radnje u vezi sa pronalaskom pošiljke, ili kako bi se poslala zamenska pošiljka. Ako Kupac odbije primiti ispravnu i neoštećenu robu koju je naručio, Prodavac ima pravo tražiti od Kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku. Očekivani rok isporuke je 2-3 dana.

Cena poštarine iznosi fiksno 500 dinara za SVAKU PORUDZBINU

Korpa
Prijavi se

Još uvek nemate nalog?

Da li imate 18 godina?

Morate imati 18 godina kako bi ste pristupili ovom sajtu. Ako imate, potvrdite i nastavite.

Zabranjen ulaz

Ulaz na sajt nije dozvoljen zbog zakona o minimalnom broju godina.

I am 18 or Older I am Under 18
Započni kucanje i prikazaćemo ti proizvode...
Shop
0 items Korpa
Nalog